Akıllı televizyonlarda kampanya fırsatı

Yazar: Caner ,
Kasım 21, 2016
Akıllı televizyonlarda kampanya fırsatı

Akıllı televizyonlarda kampanya fırsatı

Akıllı telefon teknolojisinden sonra tüketicilerin ilgisini çeken bir teknoloji de şüphesiz ki akıllı televizyonlar. Artık bir bilgisayar hissi veren televizyonlarda, işletim sistemi ve çekirdekli çalışma imkânı sunuluyor. Bu akıllı televizyonlar ile birlikte USB girişleri, SCART VE HDMI girişleri de kullanıcılarının işlemlerini kolaylaştırıyor. Yine bunlar ile birlikte Ethernet bağlantısı için girişler bulunurken, dahili wi- fi alıcılar ile de internet bağlantınızı kablosuz modemleriniz le gerçekleştirebiliyorsunuz. Görüntü kalitesi dediğimizde elbette ki FULL HD televizyonlar kullanıcıların ilgisini çekiyor. Bunlar ile birlikte 4K görüntü kalitesine sahip olan akıllı televizyonlarda tercihler arasında yer alıyor. Yine 3D görüntü aktarma özelliği ile film keyfini yaşamak da ayrı bir özellik olurken, televizyon fiyatları da teknik özelliklerine göre değişiklik gösteriyor.

SMART TV

SMART TV, günümüzde akıllı televizyonları adlandırmaktadır. Bu televizyonlarda yukarıda saydığımız özellikleri bir arada bulabilmek mümkündür. Sizlerde akıllı televizyon modelleri arasında, renk ve model seçimlerinizi yaparak, en uygun fiyatlardan ürünlere sahip olmak istiyorsanız, fiyatimbu resmi web sayfası üzerinden, ürün rehberini kullanarak, bunun içeriğinde yer alan, elektronik menüsünden ürünlere ulaşabilirsiniz.

Fiyatlar neye göre belirleniyor?

Elbette ki web adresine ilk giriş yapan kişiler fiyat hakkında bilgiler göremeyecektir. Bu da zaten web adresinin çalışma sistemi ile alakalı bir durum olurken, sizlerin not ve fiyat tekliflerinizi satıcı bayilere ulaştırabilmek üzere üye girişi yapmanız gerekiyor. Fiyatları görebilmek isteyen kullanıcılar, üye girişlerini tamamladıktan sonra, ürün + detay butonu ile teknik özelliklerine göz atabilir. Daha sonra da teklif ver butonları kullanılarak, istenilen fiyat aralığı belirlenerek, satıcı bayilere iletilmek istenilen notlarda yer almalıdır. Böylelikle fiyatimbu site yetkilileri taleplerinizi satıcı bat


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha