Samsung Sl-m2825nd Lazer Yazıcı / Tarayıcı


Toptan Samsung Sl-m2825nd Lazer Yazıcı / Tarayıcı fiyat teklinizi bizden alabilirsiniz.

Satın almak veya indirimli ön sipariş vermek için:
Bizimle info@fiyatimbu.com adresinden veya 0 (212) 266 57 65 numaralı telefondan iletişime geçiniz.

Ürün Bilgisi

Samsung Printer Xpress M2825ND. Profesyonel performans. Mükemmel fiyat. Paranızın karşılığını veren, hızlı ve kullanımı kolay yazıcılar ile çok daha verimli ve etkili olun.

Baskı maliyetlerini azaltın ama en iyinin dışındakilerle yetinmeyin. Verimli Samsung Xpress M2825ND Serisi, kaliteden ödün vermeden daha üretken olmanız için size gereken hızı sağlar. Dahası, mobil yazdırma ve Easy Printer Manager uygulaması sayesinde bu Yazıcılar ayrıca kolay kullanım için tasarlanmıştır.

Hızlı yazdırın, beklemeyin

Ancak, profesyonel baskı gereksinimleriniz için sadece, Samsung Xpress M2825ND Serisi hızlı ve harika sonuçlar sağlar. Güçlü 600MHz işlemci ve 128MB bellek sayesinde, karmaşık belgeleri bile dakikada 28 sayfaya kadar (PPM) baskı hızı ile yazdırarak, zamandan tasarruf edin. Cortex-A5 Core işlemci ile önceki modellere göre %25,6 daha hızlıdır, bu da onu sınıfındaki en hızlı yazıcılardan birisi yapmaktadır. Bu da, daha hızlı çalışmanıza, daha esnek ve daha üretken olmanıza yardımcı olduğu anlamına gelir.

Harika baskı kalitesiyle iyi bir izlenim yaratın

Artık profesyonel kalitedeki etkileyici baskılar herkes için mümkündür. Samsung Xpress M2825ND Serisi yazıcınız, büyük etki yaratmanız için keskin ve net baskılar sunmaktadır. 4 800 x 600 dpi etkili çözünürlük ve Rendering Engine for Clean Page (ReCP) teknolojisi sayesinde, daha büyük ve hantal yazıcıya gerek kalmadan, daha yüksek performansın ve kalitenin keyfini çıkarabilirsiniz. Dahası, kalite arttıran özellikleri size daha fazla detay, daha düzgün görüntüler ve daha net metin olanağı sağlar.

Yüksek çözünürlüklü baskı

Karmaşık görüntüler ve küçük metinler bile, 4 800 x 600 dpi etkili yüksek çözünürlüklü baskı kalitesi sayesinde, daha iyi ve detaylı şekilde yazılmış olarak sunulur.

Kenar iyileştirme

Çok daha parlak ve belirgin kenarlar sağlayan kenar iyileştirme sayesinde, daha net metinlerin ve daha canlı görüntülerin keyfini çıkarın.

Her türlü kullanım için daha fazla kağıt türüyle yazdırın

Neye ihtiyacınız varsa, Samsung Xpress M2825ND Serisi yazıcınız üstesinden gelebilir. Küçük ama güçlü yazıcı, kağıt, etiket, kart, zarf ve tepegöz projektör (OHP) asetatları da dahil metre kareye 220 gram (gsm) kağıda kadar geniş kağıt türlerini kullanabilmektedir. İhtiyacınız olan kağıt türünü, çok amaçlı (MP) tepsiden kolaylıkla seçebilirsiniz, böylece hem rahatlık hem de esneklik sağlar.

Bütçeniz ve dünya için daha iyidir

Şirketlerin, yazdırma işlemlerini gerçekleştirmek için gereken kaynak miktarını sınırlandırmasına yardımcı olan One-Touch Eco düğmesinin özellikleri ile işletmeler toner ve kağıt maliyetlerini azaltabilir. One-Touch Eco düğmesi, kullanılan kağıt miktarını azaltmak için boş sayfaları atlayarak, tek bir sayfaya birden çok belge sayfasını yazdırmak için N-up ve çift yönlü baskının kullanılmasını sağlar. Toner tasarrufu modu da toner kullanımını azaltarak sarf malzemesi masraflarını düşürür.


Klon baskı

Kağıt kullanımını azaltmak için, iki veya daha fazla sayfayı tek bir sayfaya yazdırır.


Toner tasarrufu modu

Toner kullanımını azaltmak için, daha az tonerle yazdırır.


Çift yönlü baskı

Kağıt kullanımını azaltmak için kağıdın her iki yüzüne de yazdırır.
** Sadece Çift Yönlü Baskıyı destekleyen modellerde mevcuttur.


Boş sayfaları atlama

Kağıt israfını önlemek için sadece metin ve görüntü olan sayfaları yazdırır.

Enerji ve malzeme tüketimini azaltma

Easy Eco Driver ile, toner ve kağıt kullanımında %20'ye kadar tasarruf sağlayabilir ve hatta enerji kullanımınızı azaltabilirsiniz. Görüntüler ve koyu yazı tipleri gibi yüksek miktarda toner kullanan sayfa içeriklerini azaltmanıza ya da metnin rengini açmanıza yardımcı olur, bu sayede daha az tonere gerek duyulur. Çıktıların verimlilik ve de kalite açısından gereksinimlerinizi karşıladığından emin olmak için yazdırmadan önce, belgelerinizi görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Eco Simulator ayrıca, tahmini CO2, elektrik ve kağıt azaltma yüzdesini gösterir ve bu sayede farkı kendiniz görebilirsiniz.

Separated Toner System ile maliyetleri azaltın

Samsung’un Separated Toner System özelliği ile, toner kartuşu ve görüntüleme ünitesi, ayrı olarak tedarik edilir. Bu da, bittiği zaman sadece toner kartuşunu almanız gerektiği anlamına gelir, böylece yazıcıyı çalıştırma maliyeti ve sayfa başına maliyet azalmış olur. Kurulumu kolaydır, bu sayede yazıcınıza bakım yaparken daha az zaman ve de daha az para harcarsınız. Bütçenizi dengeleyebilir ve hatta tüm baskı gereksinimlerinizi karşılayabilirsiniz

Yazıcınızı kolayca izleyin
ve yönetin

Samsung’un Easy Printer Manager uygulaması, yazıcınızın ayarlarıyla, cihaz durumuyla, malzeme siparişi ve faks göndermeyle tek bir yerden ilgilenmenizi sağlar. Hata raporlarını kolaylıkla görebilir ve yazıcınızın durumunu ve malzemelerini izleyebilirsiniz ve hatta ayarları uzaktan yönetebilirsiniz. Bunların hepsi, tüm Samsung Yazıcı ayarlarını ve uygulamalarını bir araya getiren tek bir ara yüzde sunulmaktadır.

Çift yönlü baskı

Çift yönlü baslı veya kağıdın her iki yanına baskı, minimum miktarda kağıdın ve tonerin boşa harcanmasını sağlamaya yardımcı olur. Eco Modu tüm belgelerin çift taraflı baskıyı kullandığından emin olmanızı sağlar, böylece sarf malzemelerini daha etkili kullanabilir ve çevreye etkiyi azaltabilirsiniz.

Ağ bağlanabilirliği

Yazıcınızı, tek bir yönlendiriciye bağlanmış olan çok sayıda PC ve diğer cihazlar üzerinden bağlayın. Bu düzenlemeyle, yazıcılar ve enerji tüketimi için harcadığınız para miktarını azaltmanız ve hatta hiç olmadığınız kadar üretken olmanız mümkündür.

Bağlantı Noktası Bilgisi



General


FunctionsStandartYazdırma
İşlemci600 MHz
BellekStandart128 MB
ArabirimStandartYüksek Hızlı USB 2.0, Ethernet 10 / 100 Base TX
Güç Tüketimi400 watts (Baskı) / 45 watts (Bekleme) / 1 watts (Uyku Modu)
Gürültü Seviyesi50 dBA'dan daha az (Yazdırma) / 26 dBA'dan daha az (Bekleme)
Boyut (GxDxY)368 x 334,5 x 202 mm (14,5 inç x 13,2 inç x 8 inç)
Ağırlık7,4 kg (16,4 lb)
Max. Monthly Duty Cycle12 000 sayfaya kadar

Yazdırma


HızHız (Siyah - Beyaz)A4 formatında 28 ppm'ye kadar (Mektup'ta 29 ppm)
First Print Out Timeİlk Sayfa Çıkış Süresi (Siyah - Beyaz)8,5 saniyeden daha az (Hazır Mod'dan)
Çözünürlük4 800 x 600 dpi etkili
EmülasyonPCL6 / PCL5e / SPL
Duplex PrintDahili
İşletim SistemiWindows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.5 - 10.8, Çeşitli Linux

Kağıt Kullanımı


Input CapacityCassette250 sayfa

Multipurpose tray1 sayfa
Ortam TürleriCassetteDüz / İnce / Kalın / Kart Stoku / Geri Dönüştürülmüş / Arşiv / Bond

Multipurpose trayDüz / İnce / Kalın / Daha Kalın / Kart Stoku / Asetat / Ön Baskılı / Geri Dönüştürülmüş / Arşiv / Bond / Etiket / Zarf / Kalın Zarf / Yünlü / Renkli
Ortam BoyutlarıCassetteA4 / A5 / A6 / Mektup / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5

Multipurpose trayA4 / A5 / A6 / Mektup / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Zarf (Monarch, No-10, DL, C5, C6) / Özel (76 x 127 mm - 216 x 356 mm / 3" x 5" - 8,5" x 14")
Media WeightsCassette60 - 163 g/m² (16 - 43 lb)

Multipurpose tray60 - 220 g/m² (16 - 58 lb)
Output Capacity150 sayfa Arka Yüz, 1 sayfa Ön Yüz

Yazıcı-Tipi Lazer Mono
USB Desteği Yok
Hafıza 8 MB
Kağıt Girişi 150 Sayfa
Kopyalama Hızı 20 cpm

Benzer Ürünler