Kodak Kodak i2400 Yazıcı / Tarayıcı


Toptan Kodak Kodak i2400 Yazıcı / Tarayıcı fiyat teklinizi bizden alabilirsiniz.

Satın almak veya indirimli ön sipariş vermek için:
Bizimle info@fiyatimbu.com adresinden veya 0 (212) 266 57 65 numaralı telefondan iletişime geçiniz.

Ofisinize bir Akıllı Dokunma değsin.
 

Şu her gün, art arda yapılan, çok adımlı tarama işlemlerini bir aklınıza getirin. Tarama, düzenleme, adlandırma, dosya biçimi seçme; ne kadar tekrarlı. Şimdi de bütün bu işlemleri tek bir düğme ile yaparak ne kadar zaman ve para kazanabileceğinizi hayal edin. Kodak Akıllı Dokunma işlevi işte budur. Yerleşik Akıllı Dokunma işlevli Kodak i2400 Tarayıcı, önceden uzun zaman alan, PDF ve diğer dosya biçimlerini yakalama, yönetme, işleme ve teslim etme işlemlerini otomatik hale getirir. Tek bir düğmeye basarak; sipariş emirlerini, faturaları, başvuruları, çekleri ve benzeri belgeleri tarayıp, önceden belirlediğiniz bir uygulamaya göndererek işletmenizi destekleyin. Akıllı Dokunma, eğitim veya programlama gerektirmeksizin Microsoft Word, SharePoint, Klasörler, E-posta veya Yazıcı da dahil bir dizi hedefi destekler. Kodak’ın Akıllı Dokunma işleviyle, işinizi daha kolay, daha hızlı ve akıllıca yapın.

İşleri gerçekleştirmenin alternatif yolları.
 

* Daha yüksek verimlilik, daha yüksek görüntüleme gücü – Çift LED aydınlatma, lamba ısınma süresini ortadan kaldırıp, anında cevap vererek işinize daha çabuk başlamanızı sağlar. Ayrıca görüntü netliğii, tutarlılığı ve renk kararlılığı sağlar.

* Daha çok yönlülük – Uzatılabilir, otomatik depolama özellikli çıkış tepsisi ve esnek kağıt işleme yeteneği; büyük veya küçük, kalın veya ince, kimlik kartları, hatta kabartmalı sert kartlar da dahil neredeyse istediğiniz her tür belgeyi taramanızı kolaylaştırır.

* Daha yüksek güvenilirlik - Son derece güvenli 50 sayfalık besleyici ve entegre kağıt tepsisi, tarama işini kolaylaştırır.

* Daha fazla olanak - USB bağlantısı yoluyla birkaç saniyede takılıp çıkarılabilen isteğe bağlı KODAK A4 Düz Yatak Aksesuarı ile istisnai belgeleri rahatlıkla tarayın.


Benzer Ürünler