İstikbal Sleepwell Energy Yatak


Toptan İstikbal Sleepwell Energy Yatak fiyat teklinizi bizden alabilirsiniz.

Satın almak veya indirimli ön sipariş vermek için:
Bizimle info@fiyatimbu.com adresinden veya 0 (212) 266 57 65 numaralı telefondan iletişime geçiniz.

Gün içinde zamanla yarışır halde işlerimizi yetiştirmeye çalışırken çok yoruluyoruz. Akşam eve geldiğimizde ise neredeyse tüm enerjimizi kaybetmiş oluyoruz. İstikbal’in gün boyu kaybedilen enerjinin geri kazanılmasına yardımcı olan Quantech Sleep Teknolojisi ile üretilen kumaşları ve Viscojel Teknolojisi ile artık tüm bu sorunlar geride kalıyor. En iyi uykuya ulaşmak için üretilen İstikbal Sleepwell Energy Yatak, size yeni güne enerjik uyanmanız için gerekli olan konforu sunuyor.

Özellik: Gün boyu kaybedilen enerjiyi geri kazanmak ve yeni güne tam enerjiyle uyanmak için en iyi uyku ortamını sunar. Bir tarafı sert diğer tarafı yumuşak yapısıyla iki farklı konfor seçeneği sağlar. Çıkarılabilen pedi konfor tercihine göre yatağın her iki tarafında da rahatlıkla kullanılabilir.


Kumaş Teknolojisi: İstikbal’in özel olarak geliştirdiği Quantech Sleep Teknolojisi gün içinde kaybedilen enerjinin uyku sırasında geri kazanılmasına yardımcı olur. Vücut sıcaklığını uyku boyunca dengede tutmaya yardımcı olarak dört mevsim konforlu bir uyku sunar. Su itici özelliğinin yanı sıra  kötü kokuları engelleme özelliklerine de sahiptir.

Konfor: İç malzemesindeki Viscojel teknolojili süngeri ve havuzlamalı SL yay sistemi sayesinde konforlu ve rahat bir uyku ortamı sunar. Omurgaya tam destek sağlayarak en uygun pozisyonu oluşturur ve yataktan dinlenmiş olarak uyanılmasını sağlar.

Yatak Ölçüsü 100 x 200
Yatak Tipi Yaylı Yatak

Benzer Ürünler