Sony BDV-N9200WB SİYAH Ev Sinema Sistemi


Toptan Sony BDV-N9200WB SİYAH Ev Sinema Sistemi fiyat teklinizi bizden alabilirsiniz.

Satın almak veya indirimli ön sipariş vermek için:
Bizimle info@fiyatimbu.com adresinden veya 0 (212) 266 57 65 numaralı telefondan iletişime geçiniz.

Evinizde bambaşka bir ses deneyimi yaşayın

 

Yüksek Çözünürlüklü Ses Özellikli 5.1 Kanal Ev Sineması Sistemi

 

BDV-N9200W ile sinema keyfini odanıza taşıyın. 4K görüntü yükseltme ve geçiş sayesinde en sevdiğiniz filmlerin tadını gerçekçi ayrıntılarla çıkarın. Yüksek Çözünürlüklü Ses sayesinde, müziğiniz orijinal kayda yaklaşırken, 5.1 kanal surround ses ve manyetik sıvı hoparlörlerle patlamalardan fısıltılara, her şey hayat bulur.

 

 


Güçlü surround ses

 

Bir subwoofer ve 5 hoparlör toplam 1200 W RMS güçle desteklenerek hiçbir ayrıntının kaybolmasına izin vermeyen canlı, katmanlı ses üretir.

Ayrıntılı görüntü kalitesi

 

4K video görüntü yükseltme ve 3D Blu-ray Disc™ oynatma sayesinde izlediğiniz her şeyi gerçekçi ayrıntılarla yeniden keşfedin.



Kablosuz akış

 

NFC, Miracast™, Bluetooth® ve Wi-Fi® ile kolayca film ve müzik akışı gerçekleştirebilirsiniz.

Yüksek Çözünürlüklü Ses nasıl çalışır?

 

Kayıt stüdyosundaymış gibi dinleyin

 

Yüksek Çözünürlüklü Ses, analog sesi CD'lerden daha yüksek ve hassas bir oranda dijitale dönüştürür. 24 bit/96 Hz'den yüksek oranda ses örnekleyen Yüksek Çözünürlüklü Ses, daha fazla ayrıntı ve nüans yakalayarak gerçekçi bir müzik deneyimi yaşatır.

 



Müzik koleksiyonunuzun kalitesini yükseltin

 

Dijital Ses Geliştirme Motoru (DSEE), sıkıştırılmış dosyaları (MP3, ACC ve WMA) CD kalitesine yükseltir. DSEE, sıkıştırmada kaybolan sesi geri kazandırarak dijital müziğin orijinale yakın kalitede zengin, doğal bir sese sahip olmasını sağlar.

Her notayı duyun

 

Geleneksel amplifikatörlerde, dijital - analog dönüştürme işlemi uygulanır. Sony marka S-Master HX ise %100 dijitaldir. DSP, dosyayı analiz eder, S-Master HX amplifikatör, sinyali analog dalgaya dönüştürür. Sinyal, hassas ses için LPF'den geçer.

 

Yüksek Çözünürlüklü Ses için geliştirildi

S-Master HX, yüksek frekanslarda hassas sonuçlar verir.

 


  • Yüksek, net sesle dinleyin

    ClearAudio+, etkileyici bir dinleme deneyimi için TV ses ayarlarını otomatik olarak yapar. Ne izlerseniz izleyin, müziği, diyalogları ve surround efektlerini çok daha net ve birbirine karışmadan duyun.

  •  

Duyulamayan ses kalmayacak

 

5 hoparlör, 1 subwoofer. WD Süper Tweeter'lar ve Yüksek Çözünürlüklü Ses.

Mikayla güçlendirilmiş fiberglas koni

 

Hoparlör konileri için ideal malzeme olan fiberglas, daha geniş frekans aralığı, daha hızlı tepki ve çok daha net ses sunar.



WD Süper Tweeter'lar

 

İki geniş dağıtmalı (WD) Süper tweeter, geniş bir dinleme alanı oluşturarak yüksek frekanslı notaları Yüksek Çözünürlüklü Sesin netliği ve ayrıntısında üretmeye devam eder.

Magnetic Fluid hoparlörler

 

Manyetik sıvı hoparlörlerde sönümleyiciler sıvı süspansiyonu ile değiştirilerek gelişmiş, kristal netliğinde ses üretilir ve enerji tasarrufu sağlanır.



Güçlü subwoofer

 

Mika ile güçlendirilmiş hücre tipi koni, frekans özelliklerinin daha iyi dağıtılması için subwoofer'dan gelen ses basıncını eşit olarak yayar.

Full HD'den dört kat ayrıntılı

 

4K görüntü yükseltmeyle gerçekçi netlik

 

Ev Sinemasında yeni bir çağa girin. Full HD'den dört kat daha yüksek çözünürlük sunan 4K, sahip olduğu sekiz milyon pikselle inanılmaz gerçekçi görüntüler sunar.

 

 

Kesintisiz akış

 

NFC, Miracast, Bluetooth® ve Wi-Fi® ile filmlerinizi ve müziğinizi paylaşın

 

Akıllı telefonunuzun ekranını televizyonunuzda görüntüleyin ve filmlerinizi, videolarınızı ve fotoğraflarınızı paylaşın. Miracast ile anında kablosuz bağlantı kurmak için NFC özellikli bir cihazı BDV-N9200W sistemine dokundurun. Wi-Fi®, Bluetooth® ve NFC ile tek dokunuşla dinleme özelliklerini kullanarak müzik akışı gerçekleştirin.

 

 

Bırakın ses sizi sürüklesin

 

Efsanevi salonların ses deneyimini evinizde yaşayın

 

London O2 Arena'nın ön sıralarında eğleniyormuş veya tribünlerden en sevdiğiniz takıma tezahürat ediyormuş gibi hissedin. Surround ses sayesinde her anı doyasıya yaşayın.

Futbol Modu

 

Stadyum atmosferini evinize taşıyın. Maçı istediğiniz gibi izlemek için tek bir düğmeye basarak tribünlerden yükselen tezahüratları güçlendirin ya da spikerin sesini kapatın.



Dijital Konser Salonu

 

Dijital Konser Salonu ile O2 London Arena'nın özel akustiğini evinizde hissedin.

Ortamı istediğiniz gibi ayarlayın

 

LED ışık özelliğine sahip hoparlörler içeriğe göre ortamı ayarlar

 

Şık beyaz tasarım ve dahili 48 LED ışıkla ev eğlencesi deneyiminize renk katın. Işıkları dilerseniz müzik ve videolarınızla otomatik olarak senkronize olacak şekilde ayarlayarak, dilerseniz önceden programlanmış 4 şablondan birini seçerek odanızda istediğiniz havayı yaratabilirsiniz.

 

 

İnternetin en iyileri TV'nizde

 

Çevrimiçi olun ve tüm dünyayı görün. Sony Entertainment Network'ü keşfedin; en yeni filmlere, müziklere, kaçırdığınız TV programlarına ve daha fazlasına anında erişin. Seçkin çevrimiçi kanallara göz atın, Spotify® ve Deezer'da en sevdiğiniz müzikleri dinleyin veya son çıkan YouTube™ videolarını izleyin.

 

 

Filmler hiç olmadığı kadar iyi görünür

 

Full HD 3D ve 3D görüntü yükseltme

 

3D Blu-ray Disc™ filmleri Full HD izleyin. Diskinizi HDMI ile 3D destekleyen bir HDTV'ye bağlayın. Blu-ray Disc™ oynatıcı, DVD'leri de oynatır ve 2D filmleri simüle edilmiş 3D görüntülere yükselterek görüntülere derinlik ve ayrıntı ekler.

 


HDMI Var
Kart Okuyucu Var

Benzer Ürünler