Yetkili Bayilerden Garantili ve Sıfır Ürün Alışverişi

Yazar: Elif ,
Nisan 11, 2015

Fiyatimbu.com olarak müşterilerimize tüm ürünleri sadece yetkili bayilerden temin ediyoruz. Ürün satın alma sürecinden sonra da müşterilerimizi düşünüyoruz. Kaliteli servis, kurulum ve güvenli alışveriş imkanı sunuyoruz.

Neden yetkili bayileri tercih etmeliyiz?

Birçok kanal ve satış noktasından almak istediğiniz ürüne ulaşabiliyor olabilirsiniz. Fakat  satın alacağınız ürünün teşhir, spot veya defolu olma ihtimali var. Bu ihtimalleri ortadan kaldırmak için ana üreticiden ürünleri temin eden ve marka garantisi sunan yerlerden ürünlerimizi almamız gerekli. Özellikle elektronik ürünlerin sürekli yenilendiği ve her geçen gün yeni modellerin çıktığı bu hızlı teknolojik süreçte aldığınız ürün ile ilgili sorun yaşadığınızda muhatap olabileceğiniz birilerini bulmak önem kazanıyor. Daha ucuza almak pahasına bu hususları göz ardı etmemek gerekir. İçinize sinen ve paranızı güvenle yatırabileceğiniz kanallardan alışveriş yapın; gözünüz arkada kalmasın.

FiyatımBu şimdiye kadar tüm alışveriş sürecinizde yetkili bayilerden ürünlerinizi temin etmiştir. Bu yetkili bayileri sizlerle paylaşmaktan çekinmiyoruz. Tüm yetkili bayiler ile çalışıyor ve listede olmayan bayiler ile de iletişim kuruyoruz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha