Sevdiklerinize alabileceğiniz dekorasyon ve ev ürünleri önerileri

Yazar: Caner ,
Temmuz 19, 2016
Sevdiklerinize alabileceğiniz dekorasyon ve ev ürünleri önerileri

Sevdiklerinize alabileceğiniz dekorasyon ve ev ürünleri önerileri

Yaz aylarında daha canlı ve renkli dekorasyon ürünleri ile ailenizin diğer üyelerini ya da sevdiklerinizi şımartın. Annenize ya da arkadaşlarına alabileceğiniz renkli ev ürünleri ve dekoratif aksesuarlarla hem onları hem evlerini yaza hazırlayın.

Hayatı kolaylaştıracak ev ürünleri

Eğer bütçeniz olanak tanıyorsa, kampanyalardan ve indirimlerden faydalanarak daha büyük hediyeler alıp, yakınlarınızı daha çok mutlu edebilirsiniz. Örneğin EURO 2016 ‘ yı seyretmek için sabırsızlanan eşinize lcd tv kampanyası ile büyük bir sürpriz yapabilir ya da annenize yeni bir beyaz eşya alarak ihtiyaçlarına yönelik yeni bir dekorasyonda yardımcı olabilirsiniz.Eğer bu kadar büyük hediyelerin sizi zorlayacağını düşünüyorsanız kesinlikle ödemeyi oldukça kolaylaştıran fırsatlara bir göz atmadan önce karar vermeyin deriz.

Dekoratif malzemeler ile evini renklendirin

Sevdiklerinize yaza girdiğimiz günlerde onları yaza uygun evler tasarlamaları konusunda desteklemek için ilk dekorasyon ürününü alarak onları mutlu edin. Örneğin yakın bir arkadaşınıza rengarenk bir puf alabilir böylece hem kullanışlı hem de görünüme hitap eden bir hediye almış olabilirsiniz.
Kadın arkadaşlarınıza yeni tasarım renkli küçük mutfak aletleri alarak mutfak dekorasyonunda da bir yerden başlamasını sağlayın. Eğer elektronik aletler yerine daha dekoratif bir ürün almak istiyorsanız, ona raflarına dizebileceği farklı renklerde saksılar alın ve çiçeklerin üzerine ona sevginizi anlatan küçük notları çöp şişler ya da pipetler ile tutturun, bu çok hoşuna gidecektir.
Eğer tek bir hediye almakta zorlanıyor ve karar veremiyorsanız ona banyoda kullanabileceği bir set alabilirsiniz. Havlu, kese, sabun, duş jelleri ya da ayna, krem gibi ürünlerden oluşan bir banyo seti ile sevdiklerinizin hem kendini şımartmasını hem de kendilerini daha özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu ürünler renkli kurdeleler ve doğal taşlar ile birlikte banyo raflarına dizildiğinde oldukça dekoratif bir görünüm sağlamaktadır.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha