Modern oturma odası için öneriler

Yazar: Caner ,
Ekim 17, 2016
Modern oturma odası için öneriler

Modern oturma odası için öneriler

Misafirlerinizi ağırladığınız oda ya da çocuklarınız, aileniz ile bolca vakit geçirdiğiniz oda, evinizin en çok kullanılan alanı olan salon adı verilen ya da oturma odaları denilen odalar için, kırlentler ve yastıklar gibi eşyalar ile dekoratif bir görünüm kazanmaktadır. En iyi televizyon karşısında bulunan, düz renklerdeki koltuk takımları ile birleşerek daha da şık bir görünüm kazandıran kırlentler için, kanepeniz ile zıt renklerde tercih edeceğiniz ve çok sayıda olan yastıklar tercih ediniz. Bu sayede oturma odanız modern bir görünüme kavuşarak şık bir tasarım harikası olacaktır.

Yenilikler güzeldir

Uyum sağlama konusunda cesur olmaktan asla kaçınmayın. Düz renklerde ve klasik çizgide bir dekorasyona sahip olur iseniz puantiye adı verilen siyah noktalar, çizgili veya hayvan figürleri ya da el işlemeli etnik desenli yastıklar gibi farklı tasarımlarla da çok hoş bir hava sağlayabilirsiniz. Genelde kullanmakta olduğunuz renkler açık ise yastıklarınızda ve kırlentlerinizde koyu rengi tercih etmeniz, geneli koyu renklerden oluşan eşyalar var ise açık renk kırlent ve yastıkları tercih etmeniz gerekir. Böylece yaratıcı desenleri ve zıtlığın güzelliğini daha da ön plana çıkarmış olursunuz.

Yastıklar dekorasyon için birebir

Oturma odanızda televizyonunuzun karşısına koyacağınız büyük yastıklar ile rahatlığı yakalayabilirsiniz. Oturma odasında balkon ya da bahçelerde bulunan keyif koltuklarınıza kadar birçok alanda kullanılabilen şık ve dekoratif yastık modelleri, evinizde aslında en çok kullandığınız dekoratif ürünlerden biridir. Faklı tasarımlar biraz da cesur renkler ile yalnızca yastık modelleri ile rahatınıza daha da rahatlık katarken, evinizin havasını baştan aşağıya kadar değiştirmek ise mümkündür. Üst üste olan ve karmaşık bir görünümden korkmadan bol bol yastık kullanmak, düşünülenin aksine oldukça rahat ve eğlenceli bir görüntü yaratacağına emin olabilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha