LCD ve LED TV’lerde büyük kampanya!

Yazar: Caner ,
Kasım 17, 2016
LCD ve LED TV’lerde büyük kampanya!

LCD ve LED TV'lerde büyük kampanya!

Akıllı televizyon teknolojisinden sonra LCD TV kampanya olarak pek çok uygun fiyat bulabilmek mümkün hale geldi. Pek çok kişi, akıllı televizyonlara önem vermeye başlarken, LCD ekran özelliklerine sahip olan televizyonlarda büyük indirimler yaşandı. Yine görüntü kalitesi bakımından oldukça iyi modelleri bulunan LCD ürünler, pek çok farklı teknik özelliği de beraberinde kullanıcısına sunmaktadır. İnce ve mimari tasarımları ile ekran çerçevesi olmayan en şık ve en modern ürünler arasından, kendinize ya da salonlarınıza uygun tasarımların seçimlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Uygun fiyatlara LED TV

Elbette ki akıllı televizyonlar, LCD TV'lere göre daha yeni olsalar da, rekabet piyasasından dolayı fiyatları çokta uçuk olarak seyir etmiyor. Pek çok firma, daha fazla ürün satabilmek adına kampanyalar başlatıyor. Her yıl yeni modeller çıkarken, bir önceki yıl üretilmiş olan ürünlerde büyük indirimler kullanıcılara sunuluyor. örneğin 2017 akıllı televizyon teknolojisine uygun olan ürünler satışa çıktığında, 2016 yılında üretilmiş aynı özelliklere sahip ya da özelliklerine yakın olan televizyonlar, daha uygun fiyatlar dahilinde kullanıcıları ile buluşturuluyor.

Film keyfi 3 boyutlu görüntü kalitesinde

                3 boyutlu film keyfini artık sinemalarda değil de evlerinizde yaşamak istiyorsanız, web satış mağazamız üzerinde bulunan SMART TV modeller arasından seçimlerinizi yapabilirsiniz. TV alanlara yanında verilen 3 boyutlu gözlükler ile bu keyif evlerine taşınıyor. Bir de bununla beraber tercih edeceğiniz ev sinema sistemi tam olarak sizlerin tarzını yansıtıyor.  Eşiniz ile arkadaşlarınız ile daha keyifli dakikalar geçirebilmek için, wi-fi ya da Ethernet bağlantısı ile birlikte kurduğunuz ağ üzerinden, istediğiniz filme ulaşabilirsiniz. Elbette ki 3 boyut keyfini yaşayabilmek için, özel olarak hazırlanan 3D filmlerden sahip olmanız gerekiyor. Böylelikle eğlencenizi ikiye katlayabilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha