Kısa yıkama programı ile tasarruf edin

Yazar: Caner ,
Kasım 17, 2016
Kısa yıkama programı ile tasarruf edin

Kısa yıkama programı ile tasarruf edin

Su tüketimi açısından oldukça önemli bir yere sahip olan bulaşık makinesi modelleri, günümüzde en yeni akıllı teknolojiler ile birlikte kullanıcılarına yardımcı oluyor. Farklı programları bulunurken, dijital, LED, LCD panelleri ile kullanma keyfini de sunuyor. Elbette ki bunların yanı sıra bayanların hayatını daha kolay hale getiren bu ürünlerde, kurutma ve hızlı yıkama özellikleri de bulunuyor.

Enerji tüketimi

Bildiğiniz gibi yeni teknoloji ürünlerde enerji tüketimleri oldukça düşük olabilmektedir. Totalde, A, A+, A++, A+++ olmak üzere 4 adet farklı enerji sınıfı ürün bulunmaktadır. En düşük enerji tüketimi A +++ olurken, yine A sınıf modeller de oldukça düşük enerji tüketimi gerçekleştirmektedir. Fakat A +++ bir bulaşık makinesi, kurutma özelliğine sahip olduğunuzda, kurutma sırasında A sınıfı enerji tüketimi uygulamaktadır. Kullanım şekli bakımından solo ve ankastre olarak farklı modellere ulaşabilmekte mümkündür. Beyaz, gri, kırık beyaz gibi çeşitleri bulunan mutfak eşyalarında, farklı program ayarları, fiyatları etkileyen faktörler arasında yer almaktadır.

Güvenli ve sağlıklı yıkama

Akıllı sistem ve teknolojiler ile artık bu ürünler, uyarı sistemleri ile birlikte üretiliyor. Su taşma uyarısı bile veren bu akıllı makineler, hassas yıkama ve çift duşlama özelliği ile hijyenik bir yıkama sağlıyor. Otomatik yıkama ve eko özellikleri bulunmasının yanı sıra, enerji verimliliği ve hız bakımından gayet iyi. Gecikmeli başlama ayarları da bulunan bu ürünlerde, daha güvenli olması adına çocuk kilidi de konumlandırılmıştır. Akıllı sepet teknolojisi de unutulmazken, bulaşık sepeti ayarlanabilen, döndürülen tak çıkart özelliklere sahip olan modellere de web satış mağazamız üzerinden ulaşarak, fiyat tekliflerinde bulunabilirsiniz. Kontrol ekranı, LCD, LED olan ürünler gibi oldukça şık, modern ve kullanışlı ürünler de bulunuyor.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha