Hayatınızı kolaylaştıracak mutfak dekorasyonu önerileri

Yazar: Caner ,
Temmuz 11, 2016
Hayatınızı kolaylaştıracak mutfak dekorasyonu önerileri

Hayatınızı kolaylaştıracak mutfak dekorasyonu önerileri

Birkaç küçük dekorasyon ve küçük ev aletleri önerisi il mutfakta hem renkli bir dekorasyon oluşturun hem tarzınızı daha iyi yansıtın hem de hayatını daha keyifli ve kolay hale getirin.

Dekorasyon ile mutfağınıza keyif katın

Mutfağınızda yer açılması, dolapların çekmecelerinin boş yere işgal edilmemesi ve malzemelerinizin elinizin altında bulunması için kullanabileceğiniz en dekoratif fikir raflar ve askılar olacaktır. El işi mutfak önlüklerinizi duvarınızdaki askılara asın ve bir süs niyetine de kullanmadığınızda mutfak konseptine uygun görüntü yakalayın. Ayrıca yemek kitapları, baharat kutuları hatta ekmek kutularını raflarda yan yana dizin, tarçın çubuğu gibi mutfak malzemelerini aralarına serperek hoş bir görünüm yaratın.
Mutfak pencerelerinize her mevsim hoş bir hava katacak perdeler tercih edin. Bu aralar çok moda olan dantelleri perdelerinizde tercih ederek, eskidiğini düşündüğünüz için rafa kaldırdığınız dantelleri de değerlendirmiş olabilirsiniz.

Pratiklik önemlidir

Mutfağınızın dekoratif olması kadar kullanışlı olması da önemlidir. Bu nedenle mutfak tezgahınızda küçük ev aletleri için yer açın ve kalabalık misafirlerinize keyifli ve lezzeti garanti içecekler sunmak için mutfak robotu ya da türk kahvesi makinesi edinmeyi unutmayın.
Yine raflar tezgahınız eğer yeterince büyük değilse depolamada hayatınızı kurtaracaktır. Ancak ev aletlerini raflara yerleştirerek kötü bir görünüm oluşturacağını düşünüyorsanız, küçük ev aletleriniz için renkli kumaşlardan küçük koruyucu örtüler kullanabilir ya da önlerine onları kapaması için renkli çiçekler yerleştirebilirsiniz.
Mutfağınızdaki kötü kokulardan şikayetçi iseniz kızartma, balık gibi kötü kokuları yine dekorasyon ürünleri ile yok edin. Mutfak masanıza ya da pencere önüne koyabileceğiniz tütsülükler, koku çubukları ya da renkli kokulu mumlar size kötü kokularla dekoratif bir şekilde baş etmenizde yardımcı olacaktır.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha