Evinizin her köşesine yeni bir soluk getirmek için öneriler

Yazar: Caner ,
Haziran 30, 2016
Evinizin her köşesine yeni bir soluk getirmek için öneriler

Evinizin her köşesine yeni bir soluk getirmek için öneriler

Evinizi yenilemek istiyor ancak baştan aşağı bir değişikliğin bütçenizi etkileyeceğini düşünüyor olabilirsiniz. Ancak tüm evi yenilemek yerine evinizdeki en çarpıcı ve en göz alıcı yerleri dekore ederek evinize baştan aşağı yeni bir soluk katabilirsiniz.

Büyük eşyaları yenilemek sandığınız kadar zor değil

Evinizde en çok yer kaplayan eşyalar mobilyalar ve beyaz eşyalardır. Oldukça büyük ödeme kolaylıkları ve beyaz eşya indirimleri sunan firmalar sayesinde derin dondurucunuza kadar birçok eşyanızı yenileyebilirsiniz. Eğer yenilediğiniz halde evinizde gerekli canlılığı yakalayamadığınızı düşünüyorsanız, renkli çıkartmalar ile buzdolabı gibi beyaz eşyalarınızı çocuklarınız ve aileniz için daha keyifli hale getirebilirsiniz. Eğer mobilyalarınızı baştan aşağı yenilemenin sizin için zor olacağını düşünüyorsanız bunun yerine eskilerinizi yenilemeye çalışın. Eskiden kalmış olan kumaşlarınıza ya da dantellerinize kırlent ya da perdeler üreterek hayat verin. Renkli polar battaniyeler ya da oldukça ucuza temin edebileceğiniz kumaşlar ile örtüler oluşturarak inatçı lekelerin ya da yılların verdiği eskimişliğin göründüğü yerleri kapatabilirsiniz. Ayrıca koltuklarınızın kenarına monte edebileceğiniz ahşap ya da plastikten gazetelikler ile kullanışlı ve farklı bir görünüm kazanabilirsiniz.

Küçük eşyaların etkisi tartışılmaz

Evinizdeki büyük eşyalar yerine küçük ancak önemli detayları yenileyerek de farklı bir görünüm kazanabilirsiniz. Yalnızca birkaç boya ya da eskileri yenileme yöntemi ile kendiniz bile farklılık katabileceğiniz eşyalarınız, evinizi baştan aşağı farklı gösterecektir. Öncelikle evinizdeki cam ya da ahşap olan düz renkteki tüm dekoratif ürünleri toplayın ve hepsini evinize uygun, canlı ancak zıt renklerde dilediğiniz gibi boyayın. Desenler konusunda yetenekli iseniz cesur olmaktan kaçınmayın ancak kendinize güvenmiyorsanız puantiyeler ya da çizgili desenler bile vazo, saksı, abajur, sandık, kutu ya da sepet gibi küçük ancak sık kullanılan malzemelerin oldukça farklı görünmesini sağlayacaktır.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha