Çeyiz fiyatı soranlara müjde!

Yazar: Caner ,
Ekim 27, 2016
Çeyiz fiyatı soranlara müjde!

Çeyiz fiyatı soranlara müjde!

Her bayanın en büyük hayalleri arasında, güzel bir eş, ihtişamlı bir düğün ve elbette ki mükemmel bir dekorasyon ile dizayn edilen evleri yer alıyor öyle değil mi? Şüphesiz ki hem kızların hem de annelerin çeyiz araştırmaları bitmek bilmiyor. Çok uzun süredir araştırma yapanlar henüz kendilerine uygun fiyatları bulamamış ya da ürünler konusunda tedirgin olmuş olabilir. Sizlerde çeyiz paketi fiyatları hakkında bilgilere, fiyatimbu bünyesinde teklif ver çalışma sistemi ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Evlilik paketleri ve içeriği

Evlilik ya da çeyiz paketleri dediğimizde aklımıza pek çok ürünün ve eşyanın gelebilmesi mümkündür. Sizlere sunulan paket kapsamında beyaz eşya kapsamında bulunan şu ürünler yer almaktadır.
  • Buzdolabı
  • Çamaşır makinesi
  • Turbo fırın
  • LED, LCD TV
  • Ankastre ocak
  • Aspiratör
Tüm beyaz eşyalarınızı evlilik paketleri ile oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Son teknoloji ürünler

Günümüzde artık son teknoloji akıllı sistemlere sahip olan beyaz eşyalar tercih edilmek istenmektedir. Sizlerde, düğün eşyaları arasında bulunan tüm bu modellerde, teknik özellik bakımından yenilikler arayabilirsiniz. Çamaşır makineleri, geniş yıkama kapasitesi ile 9 kg kadar çamaşırı tek seferde yıkayabilmektedir. Elbette ki bunun yanı sıra büyük şık ve modern bir kapak, yüksek kurutma performansı, dokunmatik, dijital panel özellikleri de bulunan özelliklerden bazılarıdır. Buzdolaplarında yine sebzeleri uzun süreli saklamalara izin verecek havalandırma sistemleri, akıllı uyarı sistemleri, kapak alarmı, şık ve modern dikey, yatak kulplar gibi teknik özellikler takip edecektir. Ankastre ocaklar, son yılların en çok tercih edilen ürünleri arasında. Gri tonlarında tercih edilen ankastre modeller, mutfak tezgâhınızda gayet şık ve kullanışlı dururken, cam ısıtma mekanizması ile kolay temizlenebilir özelliklere de sahip oluyor. Tüm bunlara kampanyalar dahilinde ulaşarak, ürün detaylarına göz atabilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha