Çay ve kahve makinesi bir arada

Yazar: Caner ,
Ekim 25, 2016
Çay ve kahve makinesi bir arada

Çay ve kahve makinesi bir arada

Türk milleti olarak, çay tüketimi oldukça yüksek olarak seyrini sürdürmektedir. Elbette ki her evin olmazsa olmazları arasında olan çay demleme geleneği, artık günümüzde teknolojik ürünler ile birlikte farklı bir boyuta ulaşmıştır. Daha kolay, daha lezzetli ve daha çabuk olarak çay ikram etmek, çay servis etmek isteyenler için üretilen çay makinesi, farklı farklı teknik özelliklere sahip olarak, kullanıcılarına sunulmaktadır.

Tam otomatik modeller

Burada bahsedeceğimiz tam otomatik çay kahve makinesi olarak tanımlanabilir. Ürünün en önemli özelliği ise tek bir tuşla çay ve kahve hazırlayabilme imkânıdır. Elbette ki daha önceden bir hazırlık yapılmalı, çay, kahve, su ve süt hazneleri belirtilen miktarlarda ürün ile doldurulmalıdır. Daha sonra ise bir tuş kolaylığı ile daha lezzetli çay ve kahve tüketebilmeniz mümkün olacaktır. Diğer bir özellik olarak ise, bazı ürünlerde, sertleşmiş çelik malzemesi kullanılarak, kahve değirmeni yer almaktadır. Böylelikle artık kahvenizi kendiniz çekerek, daha lezzetli kahveleri misafirlerinize ikram edebileceksiniz.

Sistem özellikleri

  • Dolum miktarı ayarı
  • Kahve öğütme seçenekleri
  • Yükseklik ayarlanabilen çay ve kahve dolum başlığı
  • Süt köpürtme sistemi
Yukarıda saydığımız özellikler, hem çay hem de kahve makinesi olarak dizayn edilmiş tam otomatik bir model için geçerlidir ki bu modele web adresimiz üzerinden kolaylıkla ulaşabilmeniz mümkündür.

Mini çay makineleri

Daha az yer kaplayan ve yarı otomatik olarak dizayn edilen makineler de yine tercihleriniz arasında olabilir. Normal zamanlarda kendi demleme çaylarınızı tercih ediyor olsanız da, bir misafir geldiğinde daha seri bir şekilde çay ikram etmek için tercihleriniz arasında bulundurabilirsiniz. Bu ürünler yine ebatlarına göre, tek ve çift hazneli olarak dizayn edilmektedir. Cezve malzemesi olarak ise, plastik, çelik ya da alüminyum kullanılan materyaller arasında.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha