Bayanların tercihi dikiş makinesi

Yazar: Caner ,
Ekim 25, 2016
Bayanların tercihi dikiş makinesi

Bayanların tercihi dikiş makinesi

Eski yıllardan günümüze kadar, bayanların hayatında dikişlerin ve modellerin önemi büyüktür öyle değil mi? Elbette ki yeni teknolojinin gelişimi ile birlikte birbirinden farklı modeller ile bayanlara sunulan son teknoloji ürünler, oldukça kolaylık sağlamasının yanı sıra hem de oldukça tasarruflu. Teknik özellikleri bakımından pek çok farklı modeli bulunan dikiş makinesi modelleri arasında bazı özellikler şunlardır.

  • Program özelliği
  • Farklı dikiş ve nakış programları
  • LCD ekran
  • Dijital ekran ve gösterge
  • Devir ayarlama
  • Renkli ve modern tasarım
  • Kolay kullanılabilirlik
Genel olarak bayanların özelliklerinde bunlara dikkat etmesi yeterli öyle değil mi? Görünüm açısından dijital ve LCD ekranları ile birlikte oldukça modern görünen bu ürünlerde, dijital gösterge sayesinde, dikişlerin modellerini de kolaylıkla seçebilmektesiniz. Böylelikle artık bu işe yeni başlayan kişilerde, farklı farklı dikiş örneklerini evlerinde kullanabilmeleri mümkün hale gelmektedir.

Yazı yazabilme özelliği

Aslında dikiş ve nakış işlerinde en çok uğraş vermeniz gereken bir durum da yazı işlemleri öyle değil mi? Her ne kadar bu işte iyi olsanız da bazı ip türler ile belirlenmiş harfleri işlemek ve dokumak oldukça zor olabilmektedir. Bu durumda ise sizlere sunulan teknik özellikleri bakımından profesyonel olan nakış makinesi, yazı yazabilme imkânını da sunmaktadır.

Diğer özellikler

Desenlerde aynalama, kopyalama ve desen boyu uzatma özelliklere de yer verilen dikiş makineleri bulunurken, 30-40 farklı iğe pozisyon ayarı da yapılabilmektedir. Bunlar ile birlikte program fonksiyonları yardımı ile otomatik iplik kesme özelliği her ne kadar tüm modellerde olmasa da, genel olarak yeni teknoloji ürünlerin kapsamında yer almaktadır. İplik takarken zorlanan bayanlarımız için ise otomatik iplik takma özelliği en çok tercih edilen özellikler arasında olup, bayanların tercih ettiği makinelerin özellikleri saymakla bitmiyor.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha