Yumuşak yastıklar ile evinizi keyifli hale getirin

Yazar: Caner ,
Temmuz 26, 2016
Yumuşak yastıklar ile evinizi keyifli hale getirin

Yumuşak yastıklar ile evinizi keyifli hale getirin

Oturma odası takımlarından balkon ya da bahçedeki keyif koltuklarınıza kadar birçok alanda kullanabileceğiniz şık ve dekoratif yastık ve kırlent modelleri, aslında evinizde en çok kullandığınız dekoratif ürünlerden biri. Biraz cesur tasarımlar biraz da farklı renkler kullanarak yalnızca yastık ve kırlent modelleri ile rahatınıza rahatlık katarken, evinizin havasını baştan aşağı değiştirmek ise mümkün.

Oturma odanıza hayran bırakın

Misafirlerinizi ağırladığınız ya da çocuklarınız ve aileniz ile bolca vakit geçirdiğiniz, evinizin en çok kullanılan alanı olan salon ya da oturma odaları, kırlentler ve yastıklar ile çok da dekoratif bir görünüm kazanmaktadır. En iyi televizyonunuzun karşısında yer alan, düz renklerdeki koltuk takımları ile daha da şık bir görünüm kazanan kırlentler için, kanepeniz ile zıt renklerde ve çok sayıda olması şeklinde tercihler yapın. Uyum sağlamak konusunda cesur olmaktan kaçınmayın. Yani düz renklerde ve klasik çizgide bir dekorasyona sahip olsanız da puantiyeli, çizgili, hayvan figürlü ya da el işlemeli etnik yastıklar gibi farklı tasarımlar yine de çok hoş bir hava katacaktır. Genelde kullandığınız renkler açık ise yastıklarınız ve kırlentleriniz de koyu, geneli koyu renklerden oluşuyorsa açık renk kırlent ve yastık tercih etmeye çalışın. Böylece yaratıcı desenleri daha da ön plana çıkarın.

Yastıklar yalnızca dekorasyon için değildir

Yazın gelmesi ile balkon ya da bahçe keyfi yapmaya başladığımız günlerde, özellikle açık hava mobilyalarınızda kullandığınız canlı renkler ya da hasır puflar ile yumuşak ve çok sayıda yastıklar kullanmaya çalışın. Üst üste ve karmaşık bir görünüm sergilemesinden korkmayın aksine açık havada oldukça rahat ve eğlenceli bir görünüm yaratacağına emin olabilirsiniz. Ayrıca yastıklarınızın çok daha büyük olanlarını çimlik alanlarda evcil hayvanlarınız ya da çocuklarınız için oyun alanı olarak da kullanabilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha