Beyaz Eşya Seçenekleri

Yazar: Caner ,
Mayıs 25, 2016
Beyaz Eşya Seçenekleri

Beyaz Eşya Seçenekleri

Beyaz eşya modelleri, fiyatları ve özellikleri ile binlerce seçeneğe sahip geniş bir tercih alanı sunan farklı alternatiflere sahiptir. Beyaz eşya kampanyaları sayesinde yeni evlenen ya da evini yenileyen herkes için beyaz eşyada istenen seçeneğe ulaşmak kolaylaşmaktadır.


Buzdolabı seçenekleri


Buzdolabında en çok duyduğumuz markalar arasında Vestel, Arçelik, Bosch, Profilo gibi güvenilir beyaz eşya firmalarının isimleri gelmektedir. Yenilenen teknolojik modeller ve akıllı sistemler ile pratik modeller bulabilirsiniz.


Çift kapılı, tek kapılı, donduruculu, no-frost yani buzlanmayı önleyici modeller eskiden beri aşina olduğumuz buzdolabı modelleriydi. Teknolojik sistemler ile artık çürüme ve bozulmayı geciktiren modeller, yiyecek türünü ayırt edebilen modeller, yerleştirme ve gıdalarınızı sığdırma için kalabalık aileniz ve sizin için akıllı seçenekler sunan geniş iç hacimli ya da pratik iç tasarımlı modeller ile buzdolaplarında birçok farklı seçenek bulunmaktadır.


Çamaşır makinesi seçenekleri


Çamaşır makineleri buzdolabından sonra evimizde en sık tercih ettiğimiz beyaz eşyalardandır. Her geçen gün yenilenen seçeneklerde akıllı sistem ve beyaz eşya teknolojileri ile çamaşır işini kolaylaştırmak mümkün olmaktadır. Çamaşırlarınıza göre otomatik yıkama modu ve süreyi ayarlayan modeller, yıkamanın yanı sıra çamaşır kurutma özelliği olan ikisi bir arada modeller, çocuk kilitli modeller, sarsıntı ya da gürültüyü engelleyen çamaşır makinesi modelleri ile hayatınız kolaylaştırılmaktadır.


Kampanya ve paketler


Beyaz eşya kampanyaları farklı zamanlarda alıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Ertelenen ödeme seçenekleri, taksit imkanları gibi fırsatlar hem firma tarafından sunulmaktadır hem de internet alımlarınızda sanal alışveriş sitelerinin indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Kampanyaların özellikle yeni evlenenler tarafından en çok tercih edilen kolaylığı beyaz eşya paketleridir. Buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makineleri ile küçük bir paket seçilebileceği gibi buna ocaklı ya da ocaksız fırınlar da eklenen paketler vardır. Paketlerinizin içerisinde ürünlerin tasarımlarını zevkinize göre değiştirmeyi talep edebilir, hepsi bir arada seçeneğiyle oldukça büyük indirimler yakalayabilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha