Babalar Gününde babanıza nasıl bir hediye alabilirsiniz?

Yazar: Murat ,
Mayıs 21, 2015

Hayatınızda ki en büyük idolünüz, sizin için dünyada ki en özel erkek, babanıza; Babalar Gününde nasıl bir hediye alabilirsiniz?

Herkesin babası kendine özeldir ve herkes babasına en özel hediyeyi almak ister. Bu sebeple hediye seçimleri de bir hayli zorlu olmaktadır.

FiyatımBu ailesi olarak aşağıda Babalar Günü hakkında, size hediye seçiminde yardımcı olabilecek birkaç seçenekten bahsedelim.

1.Tıraş, çoğu erkek için daha genç, daha yakışıklı ve temiz görünme anlamını taşırken, aslında cilt bakımı için de büyük önem taşır. Eğer babanız dış görünüşüne, özellikle saç ve sakalına özen gösteren biriyse, kendisine bir Tıraş Makinesi alabilirsiniz.

2.Herkes özellikle şöyle akşamları; bir bardak çay/kahve, güzel bir film, dizi yada spor izlemek izlerken günün yorgunluğunu atmak ister. Babanızda akşama kadar işte yorulmuş olabilir. Belki de babanıza yeni model bir televizyon hediye ederek mutlu edebilirsiniz.

3.Eğer babanız çocuk ruhlu ise, çok şanslısınız. En popüler oyun konsolu olan Sony Playstation 4 500 GB oyun konsolu ve Playstation 3, Xbox 360, Xbox One, PSP, PSP Vita oyun konsollarının Fifa 15, GTA V, Battlefield Hardline, Pes 2015 gibi oyunlarını oynayabilirsiniz. Yeni nesil oyunların muhteşem grafiklerini yeni nesil oyun konsolları olan Playstation 4 ve Xbox One ile deneyimleyebilirsiniz. Babanızla bu oyunlarla muhteşem zaman geçirebilirsiniz.

4.Cep telefonları hayatımıza o kadar girdi ki anımızda olmadığı zaman kendimizde bir eksiklik varmış gibi hissediyoruz. Cep telefonunu evde unuttuğumuz ya da kaybettiğimiz zaman doğal olarak bizi bir sıkıntı basıyor ve gerginlik yaşamaya başlıyoruz. Telefonunun kaybolması sonucu oluşan kaygının nedeni iletişimin kesilmesinden korkmadır. Babanızla iletişimizi her zaman kesintisiz yaşamak için yeni bir akıllı telefon ile ona sürpriz yapabilirsiniz.

5.Koyu sohbetlerin, kalab'alık misafirliklerin ve günün her saatinin vazgeçilmez keyfi bir bardak demli çay/kahve kültürümüzün de en önemli simgelerinden biri. Babalar gününde babanızı şımartabilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha