Beyaz eşyada mükemmel kampanya!

Yazar: Caner ,
Kasım 11, 2016
Beyaz eşyada mükemmel kampanya!

Beyaz eşyada mükemmel kampanya!

Son yıllarda firmalar, rekabet ortamında olmasından dolayı, oldukça büyük kampanyalar yapmaktadır. En önemlisi de, yeni ev kuranlar ya da eski eşyalarını değiştirmek isteyenlerin çok büyük masraflardan kurtulabilmesi için bu kampanyalara ihtiyaç duyuluyor. Kampanyaların yanı sıra son teknoloji ürünlerini bir arada bulabilmek ve beyaz eşya kampanyaları ile birlikte teknik özellik bakımından akıllı teknolojilere sahip ürünlerden sahip olabilmek adına şunlara göz atabilirsiniz.

Buzdolapları

Eskinin aksine, enerji tüketim tasarrufu açısından oldukça iyi yerlerde olan buzdolapları, geniş dondurma haznesi, otomatik buz yapma bölmesi, içecekler için tutamaçlar, ayarlanabilir raf özellikleri, akıllı uyarı sistemleri, sebil özellikli buzdolapları gibi oldukça fazla yeni teknoloji ürünler bulabilmek mümkündür. Havalandırma sistemleri geliştirilerek, eski dolaplarda 1-2 gün dayanamayan sebze ve meyvelerin, daha sağlıklı ve uzun süre saklanabilmesi mümkün hale getirilmiştir. Hijyenik olarak oldukça profesyonel olan yeni teknoloji ürünlerde, tek ya da çift kapaklı çeşitlere de ulaşabilmek mümkündür.

Çamaşır makinesi

Artık çamaşırlarınız, kurutma özellikli yüksek performans değerlerine sahip en yeni beyaz eşyalar ile hayat buluyor. Genel olarak şehir hayatında zorluk çeken bayanlarımız, artık çamaşırlarını kuru bir şekilde alacaklar. Bu da yüksek kurutma kapasitesine sahip olan ve yıkama kapasitesi 9 kg olan modeller ile mümkün hale geliyor.

Sıcağı hissetmeyin

Yine beyaz eşyalar arasında yer alan klima modelleri, A +++ enerji tüketimi ile yaz sıcaklarında serinliği sizlere sunuyor. Elektrik tüketimi konusunda tedirgin olan tüketiciler, A +++ ürünler tercih ederek bunu artık düşünmeyecekler. çünkü yıllık tüketim tutarı oldukça düşük olan bu ürünler, kullanıcı dostu olarak üretilirken, düşük elektrik tüketimi ile test edilerek sunulmaktadır. Teknik özelliklerinden ise yıllık tüketim tutarı hesaplanarak, ortalama bir fiyat ortaya çıkarılabilir ve seçimler o yönde yapılabilir.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha