Evlenirken alışveriş stresini yenerek beyaz eşya alışıverişi nasıl yapılır

Yazar: Elif ,
Mart 24, 2015

Birçok çift evlilik sürecinde hazırlıkla boğuşmaktan strese girer ve düğünün ve evlilik hazırlık sürecinin tadını çıkaramaz. Düğün mekanından gelin arabasına, alyanstan çeyiz alışverişine ve oturulacak evin belirlenmesi ve eşyalar derken neyi neren nasıl alacağını düşünür dururlar. Beyaz eşya alışverişinizde hangi markadan nasıl ürünler alacağınızı belirlediyseniz ve ne istediğinizi biliyorsanız pazarlığı bize bırakın ve diğer işlerinize vakit ayırın. Fiyatımbu sizler için en uygun fiyata istediğiniz ürünü bulurken siz düğün hazırlıklarınız ile ilgilenebilrisiniz. 

Yeni Evlenecek Çiftlere Beyaz Eşya Alışverişi İçin Tavsiyeler

Evliliğin en güzel ve aynı zamanda en zahmetli yanlarından biri de ev alışverişidir. Sevdiğinizle yeni bir hayata adım atarken yeni bir ev, yeni sorumluluklar da beraberinde gelir. Bu yeni düzenin en önemli parçalarından biri de, ev işlerinde size büyük kolaylık sağlayacak olan beyaz eşyalardır. Bu alışverişi oldukça kolay ve zevkli hale getirmek için size birkaç önerimiz olacak.

  1. Beyaz eşyalarınızı düğüne yakın bir tarihte almak yerine birkaç ay öncesinden hatta bir yıl öncesinden almayı tercih edin. Bu noktada güvendiğiniz bir mağaza olması ve ileri teslimat koşuluyla almanız önemlidir. Eğer saklayacak yeriniz yoksa teslim alacağınız tarihe kadar mağazanın deposunda kalmasını talep edebilirsiniz.
  2. Beyaz eşya alışverişi denilince ilk akla gelenler buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırındır. Bunlar evimizin olmazsa olmaz ihtiyaçlarındandır. Ardından ütü, elektrikli süpürge, ve mutfak aletleri gelir. Bu birbirinden kullanışlı ürünler ev işlerinde en büyük yardımcınız olacaktır.
  3. Televizyon alışverişinizi mümkün olduğunca taşınmanıza yakın bir tarihte yapın. Teknolojik ürünler sürekli geliştiğinden önceden aldığınız model gözünüze eski gelebilir. En ileri görüntü teknolojiye sahip bir TV almak her zaman akıllı bir seçim olacaktır. 
  4. Buzdolabı, bulaşık makinesi ve fırın renginin aynı olmasına özen gösterin. Ya hepsini gri, ya da hepsini beyaz tercih ederek mutfağınızda görsel bütünlük yakalayın.
  5. Eğer yeriniz varsa, yeni evinize çamaşırlarınızın kısa sürede kurumasını sağlayacak kurutma makinalarından alabilirsiniz. Kurutma makinesi sayesinde evinizin herhangi bir yerine çamaşır asma derdinden kurtulabilir, hem de ütü gerekmeden çamaşırlarınızın kurumasını sağlayabilirsiniz.
  6. Ürünlerinizi tercih ederken sadece kendinizi düşünerek hareket etmeyin. İleride çoluk çocuğa karışabilme ihtimalinizi göz önünde bulundurarak geniş ve kullanışlı ürünler seçmeye özen gösterin.
  7. Evinize ısıtma/soğutma sistemi almayı düşünüyorsanız, taşınacağınız ev kesinleşmeden harekete geçmeyin. Klima alırken evinize uygun ölçülerde seçim yapmanız gerekir.
  8. Marka seçiminde iyi bir ön araştırma yapın. Markayı belirlerken dayanıklılık, kullanışlılık, uzun ömürlü olma ve iyi bir teknik servise sahip olması gibi kriterleri göz önünde bulundurun. Almayı düşündüğünüz veya aldığınız eşyaların teknik özelliklerini, kullanım talimatlarını göz ardı etmeyin.
  9. Küçük ev aletlerinin bazıları düğün hediyesi olarak da gelebilir. Ancak siz her ihtimale karşı ütü ve süpürgenizi düğünden önce almayı eksik etmeyin.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha