Mutfaktaki hamarat yardımcınız

Yazar: Caner ,
Aralık 20, 2016
Mutfaktaki hamarat yardımcınız

Mutfaktaki hamarat yardımcınız

Mutfak işlerinde sıkıcı ve vakit alıcı olan kesme, ezme, dilimleme ve doğrama gibi işlemleri sizin için birkaç saniyede yerine getiren robotlar mutfağın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Özellikle çalışan bay ve bayanların yemek yapma konusunda ellerini kolaylaştıran ve hızlı bir şekilde lezzetli yemekler ortaya çıkarmasını sağlayan mutfak robotu modellerinden yeni nesil olanlar eski modellere kıyasla çok daha becerikli ve çok daha özellikli.

Pratik ve hızlı

Herkesin mutfaktaki işlerini kolaylaştırdığı için mutfaktaki en önemli yardımcısı olan robotlarda artık birçok özellik bir arada sunuluyor. Eski model, büyük ve çok özelliği olmayan robotların aksine yeni nesil robotlarda kesme, ezme, dilimleme ve doğramanın yanı sıra katı meyve ve sebzeleri sıkma gibi özellikler de bulunuyor. Olukça pratik ve hızlı bir şekilde mutfaktaki işlerinizi halletmenizi sağlana bu robotlarda farklı devir ve güç seçenekleri olması da işi daha profesyonel bir şekilde yapmanızı sağlıyor. Bu robotlarda bulunan özelliklerden bazıları;
  • Toplam güç ayarı
  • Kademeli hız ayarı
  • Karıştırma modu
  • Doğrama modu
  • Ezme modu
  • Sıkma modu olarak sıralanabilir.

Renkli ve küçük modeller

Küçük ev aletlerinin en beceriklilerinden olan bu robotların yeni versiyonlarında hem ebat küçülüyor hem de renkli tasarımlar ortaya çıkıyor. Klasik beyaz renginin aksine birçok renk ve desen seçeneği bulunan yeni nesil mutfak aletlerinden birine siz de sahip olmak istiyorsanız sitemizi ziyaret etmeniz yeterli. Beğendiğiniz ürün için; tüm Türkiye’deki yetkili satış noktalarından fiyat sorarak size sunacağımız fiyat listesinden istediğinizi seçebilir ve ürünü birkaç gün gibi kısa bir sürede evinize teslim edilmek kaydıyla sipariş edebilirsiniz. Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo özelliği ile sunduğumuz ürünlerimiz, kampanyalarımız ve indirimlerimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha