Philips BT 3000W/12 Stereo Bluetooth Hoparlör


Toptan Philips BT 3000W/12 Stereo Bluetooth Hoparlör fiyat teklinizi bizden alabilirsiniz.

Satın almak veya indirimli ön sipariş vermek için:
Bizimle info@fiyatimbu.com adresinden veya 0 (212) 266 57 65 numaralı telefondan iletişime geçiniz.

Ürün özellikleri

  • Bas Refleks Hoparlör Sistemi, güçlü ve daha derin bas sesler verir

    Bas Refleks Hoparlör Sistemi, güçlü ve daha derin bas sesler verir

    Bas Refleks Hoparlör Sistemi, kompakt hoparlör kutusu sistemiyle derin bas sesler verir. Sistemin düşük frekanslı seslerdeki kaybını azaltmak için woofer'la akustik olarak hizalanmış ek bas borusuyla geleneksel hoparlör kutusu sistemlerinden ayrılır. Sonuçta daha az bozulma ile daha derin, kontrollü bir bas elde edilir. Sistem, geleneksel woofer'lar gibi, bas borusunun içindeki hava kütlesini titreştirerek çalışır. Woofer'ın tepkisiyle birleşince, sistemdeki düşük frekanslı sesler güçlenerek derin baslara yeni bir boyut kazandırır.

  • Bluetooth aracılığıyla kablosuz müzik akışı

    Bluetooth aracılığıyla kablosuz müzik akışı

    Bluetooth, kısa mesafelerde kullanılabilen güvenilir ve enerji tasarruflu bir kablosuz iletişim teknolojisidir. Bu teknoloji, iPod/iPhone/iPad veya akıllı telefonlar, tabletler ve hatta dizüstü bilgisayarlar gibi herhangi başka bir Bluetooth özellikli cihaza kolay kablosuz bağlantı sağlar. Böylece en sevdiğiniz müzikleri veya oyun ve videoların seslerini bu hoparlörden kablosuz olarak kolayca dinleyebilirsiniz.

  • Taşınabilir müziğinizi kolayca çalabilmeniz için ses girişi

    Taşınabilir müziğinizi kolayca çalabilmeniz için ses girişi

    Tek bir kolay bağlantıyla tüm müziğinizi taşınabilir cihazlardan ve bilgisayarlardan dinleyebilmenin keyfini çıkarın. Bunun için cihazınızı Philips setindeki SES GİRİŞİ (3,5 mm) portuna bağlamanız yeterli. Bilgisayarlar için bu bağlantı genellikle kulaklık çıkışından yapılır. Bağlantı sağlandığında, tüm müzik koleksiyonunuzun keyfini doğrudan üstün hoparlörlerden setinden çıkarabilirsiniz. Kısaca söylersek, Philips daha iyi ses sunar.

  • 8 saate kadar müzik çalma

    8 saate kadar müzik çalma

    Tek şarjla 8 saate kadar müziğin keyfini çıkarın.

  • 5W RMS toplam çıkış gücü

    Bu sistemde 5W RMS toplam çıkış gücü bulunmaktadır. RMS, Root Mean Square (Ortalama Karekök) teriminin kısaltması olup, ses gücünün ya da doğru ifadeyle bir ses amplifikatöründen hoparlöre iletilen elektrik gücünün watt cinsinden değerini verir. Hoparlöre iletilen elektrik gücünün miktarı ve yoğunluğu, üretilen ses gücünü belirler. Watt değeri ne kadar yüksek olursa, hoparlörden çıkan ses gücü de o kadar yüksek olur.

  • Eller serbest telefon görüşmeleri için dahili mikrofon

    Bu hoparlör, dahili mikrofonu sayesinde aynı zamanda bir hoparlörlü telefon olarak çalışır. Bir arama geldiğinde müzik duraklatılarak, hoparlör ile konuşmanıza olanak sağlanır. İş toplantısı yapabilir ya da partideyken bir arkadaşınızı arayabilirsiniz. Her iki durumda da mükemmel çalışır.

Kargo Dahil

Benzer Ürünler