Yaz aylarının vazgeçilmezi

Yazar: Caner ,
Ekim 21, 2016
Yaz aylarının vazgeçilmezi

Yaz aylarının vazgeçilmezi

Kış mevsiminin yerini yaza bırakması ile birlikte hem havalar ısınırken hem de evlerimizde değişiklikler meydana gelmelidir. Evinizi yaza hazırlarken ufak dekorasyon hileleri ile yaz aylarında canlı ve samimi görünümler elde etmeniz mümkündür.

Yaz sıcakları ile başa çıkmak

Her bütçeye uygun klima bulmak artık oldukça mümkündür. Yazın yaklaşması ile birlikte sıcaklıkta büyük bir oranda artmaya başlar. Ve web sitemizde bulunan kampanyalar ile istediğiniz klimayı almak zor değildir. Klima fiyatları sıcaklıkla ters orantılıdır. Sıcaklıklar yükseldi kesin fiyatlar artmıştır diye düşünmeyin. Birçok yapılan kampanyalar ile klima almak artık kolay bir hale gelmiştir. Yaz akşamlarında havayı dengeleyen ve nemi düşüren bu klimalar ile evinizde rahat rahat vakit geçirebilir ve vantilatörün kapladığı alanı daha hoş ve modern eşyalar ile kullanabilirsiniz.

Yaza özel kombinler

Balkonlarınızı da yaza hazır hale getirip açık havayı, yaz akşamlarının hafif serin saatlerini kullanmak da oldukça akıllıca olabilir. Temizledikten sonra küçük bir kilim ya da birkaç yastık gibi veya puf ile birkaç doğal çiçeklerle süslediğiniz balkonunuzu da yaza hazırlamak sandığınızdan çok daha kolay bir hal almıştır aynı zamanda ucuz ve zevklidir. Kalın halılar kullanmak yerine serin serin kilimler kullanmak da soğutma sistemleri arasında girer. Eviniz de kıştan kalmış koyu renk ve kasvetli havadan kurtarmak, yaz hazırlığının olmazsa olmazıdır. Yaza özel masalarınızda renkli örtüler kullanmak, koltuklarınızda farklı olan tasarımlarda kırlentler ve sehpalarınızın üstüne koyacağınız rengarenk mumlar ya da çiçeklerle evinizi canlandırmaya çalışın. Çiçekler, mumlar ve diğer dekoratif süs malzemeleri evinizin her alanında hiç çekinmeden zıt renkler ile ve olabildiğince çarpıcı modellerde seçerek kullanın. Böylece yazın capcanlı bir eviniz olacak ve oldukça samimi bir görünüm kazanacak.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha