Sinemayı Kendi Evinizde Gerçek Gibi Yaşayın

Yazar: Caner ,
Ağustos 25, 2016
Sinemayı Kendi Evinizde Gerçek Gibi Yaşayın

Sinemayı Kendi Evinizde Gerçek Gibi Yaşayın

Büyük bir hızla gelişen teknoloji dünyasında sinema da payını almıştır. Gelişmiş kameralar, birbirinden fonksiyonlu araçlarla yüksek kalitede çekilen filmler sinema dünyasında günümüzde çok aktif bir yere sahip. Önce 3 boyut teknolojisi ardından plazma, ardından LCD, ardından LED teknolojisi daha sonra da Ultra HD teknolojileriyle ön plana çıkan televizyonlarda bu filmleri yüksek kalitede izlemeyi sağlıyor. Gerçeklik hissini arttırmak için günden güne gelişen televizyonların boyutlarında büyüyor. Bu kadar teknolojide ki temel amaç gerçeklik hissini arttırmak dâhilinde sinema zevki yaşatmak olsa gerek. Bir düşünelim; son derece keskin bir görüntü, her ayrıntıyı belli edebilecek oranda boyutlar ve bunlara ek olarak olmazsa olmaz ses sistemleri. Bu üç önemli faktörü bir araya getirdiğimizde sinemadan alınan zevki evde yaşamak mümkün. Belki daha fazlası.

Hedef Kitle Gerçekliği İsteyenler

Ev sinema sistemleri işte tam bu mesele üzerinde yoğunlaşmış durumda “gerçeklik”. Ev sistemlerinde farklı sayıda tiz ve bas hoparlörler bulunuyor. Genelde dikey konumlandırılan bu hoparlörleri evin köşelerine koyduğunuzda ise filmleri en az sinemadaki kadar etkileyici yapabilirsiniz. Gelişmiş teknolojiler kullanılan bu sistemlerde filmde sesin yönüne göre hoparlörlere dağıtım yaparak gelişmiş gerçeklik hissini tatmanıza imkân sunuluyor. Sadece filmlerde değil maç keyfine önem verenler için de oldukça etkileyici olabiliyor. Müzik dinlemekte ayrı bir keyif haline gelir.

Tasarımıyla Şıklık Katacak

Ev sinema sistemi yoğun ARGE çalışmalarıyla işlevinin yanında salonunuzda bir aksesuar olarak da görev yapar. Kullanışlı yapısıyla odanın köşelerine konumlandırabileceğiniz bu sistemleri Hi-Fi kablosuz bağlantılı olarak tercih ederseniz kablo derdinden de kurtulmuş olursunuz. Sinema keyfini evde yaşamak için olmazsa olmaz bu sistemler emin olun izlediğiniz aksiyon filmlerinin etkileyiciliğini arttıracaktır.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha