Şık banyolar için öneriler

Yazar: Caner ,
Ekim 20, 2016
Şık banyolar için öneriler

Şık banyolar için öneriler

Tıpkı salonunuzun olduğu gibi ya da yatak odanız gibi banyonuzun da oldukça önemli bir yaşam merkezi olduğunu unutmayın ve banyonuzda geçirdiğiniz vakti keyifli kılmak için kullanışlı olan aksesuarlardan yardım alın. Örneğin banyonuzda raflarınız veyahut kapaksız bir dolap varsa eğer şık görünüm için buradan başlayın. Renkli sabunlar ile renkli havlular ve ambalajlarını kurdele yaparak ya da renkli kâğıtlar ile süslediğiniz kozmetik ürünlerinizi de raflarda ön plana çıkarın.

İşinizi kolaylaştırmak için

Havlular için ise bir diğer şık önerimiz için biraz el becerinizi kullanmanız gerekebilir. Artan tuvalet kâğıdı rulolarınızı sulu boyalar ile rengârenk boyayıp yüzük biçiminde kesip lavabonuzun yanına sarmal bir şeklinde katladığınız havluları da bu rulolara geçirip yerleştirin. Böylece misafirleriniz geldiği zaman için temiz havlu ayarlamak ile zaman kaybetmeyin ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Renkli beyaz eşya kullanımı

Beyaz eşyaların tasarımında sıradanlıktan uzaklaştığımız bu günlerde, beyaz eşyaların sadece adı beyaz olarak anılıyor. Uzun zamandır gri ve siyah renklerine de aşina olduğumuz bu beyaz eşyaların, banyomuzda kullandığımız bir türü olan çamaşır makinesi, artık yeşil, pembe, kırmızı, turuncu gibi canlı renklere de sahip ve düz mermer banyolara da konulduğunda banyonun atmosferi baştan aşağı değişiyor. Renkli görünümünün üstüne koyacağınız farklı ve zıt renklerde bulunan dekorasyon malzemeleri kullanarak da daha canlı bir görünüm kazanır. Özellikle romantik bir hava için kokulu mumlar, tütsüler veya bahar andıran bir banyo için çamaşır makinesinin üzerine koyduğunuz hasır sepetler, deterjan kutucukları ya da çubuk kokuları bulunan bir vazo ile taçlandırabilir ve romantik ortam oluşturabilirsiniz. Böylece sevgiliniz ile banyoda da keyifli vakit geçirebilir, artık sadece oturma odasını kullanmaktan vazgeçeceksiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha