Mutfağınızdaki en önemli yardımcınız

Yazar: Caner ,
Ağustos 19, 2016
Mutfağınızdaki en önemli yardımcınız

Mutfağınızdaki en önemli yardımcınız

Mutfaklarımızın olmazsa olmaz eşyalarındandır bulaşık makinesi. Üretilmeye başlanmasından beri yaşam standartlarımızı yükseltmeye devam ediyor. Sürekli olarak yeni modelleri, daha kullanışlı ve farklı özelliklere sahip olanları üretildi ve üretilmeye de devam ediliyor.

Alırken nelere dikkat edilmeli?

Bu mucize makinelerin belki de en önemli özelliği elde yıkamaya göre su kullanımında on katına kadar tasarrufu sağlamasıdır. Enerji tüketiminin de oldukça az olması dolayısıyla bizi bulaşık yıkmaktan kurtarmasının yanında hem cebimize hem de dünyaya hayat veriyor diyebiliriz. Peki, alırken nelere dikkat etmeniz gerekiyor? • Öncelikle ihtiyaçlarınıza göre kapasitede bir seçim yapın derim. Eğer kalabalık bir aileniz varsa düşük kapasiteli bir makine seçimi hiç de akıllıca olmayacaktır. • Enerji seviyesi ve su tüketimi seviyesine de bakmadan karar vermeyin. Ne kadar az enerji ve su tüketimi olursa o kadar iyi. Yani A enerji sınıfı bulaşık makinesi almaya özen göstermelisiniz. • Yıkamada olduğu kadar kurutma işlemi sırasında da hijyenik ve ekonomik olduğuna emin olun. • Bazı mutfak eşyalarının hassas olduğundan, hassas yıkama programı olan bir model seçmenizde fayda var. • Sessiz çalışan bir model tercih ederek evinizdeki huzurlu ortamı bozmuş olmadan bütün kirli tabaklardan kurtulabilirsiniz. • Son olarak da rengine karar verip cebinize en uygun olanı seçmek kalıyor. Yeşilden kırmızıya, pembeden siyaha, tahta desenli olanlarına kadar her zevke uygun yüzlerce model bulmak mümkün. • Alırken kampanyalardan yararlanmanızda da fayda var.

Bir kere alın ömür boyu kullanın

Eğer alırken kullanışlı, ekonomik olmasına ve diğer özelliklerine dikkat ettiyseniz, doğru deterjan tercihi yaparak aldığınız modeli ömür boyu kullanmak mümkün. Doğru deterjan seçimi yapmak çok önemli çünkü tabak ve bardaklarınızın hijyenik kalmasına, çizilmeden uzun zaman kullanmanıza imkan tanır. Sizde hemen bir tane edinin, hem paradan hem de zamandan tasarruf yapın, sevdiklerinize daha fazla zaman ayırın.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha