Hayatımızı kolaylaştıran mucize makine

Yazar: Caner ,
Ağustos 16, 2016
Hayatımızı kolaylaştıran mucize makine

Hayatımızı kolaylaştıran mucize makine

Zamanımızın giderek kıymetlendiği şu zamanlarda bize en çok yardımı dokunan icatlardandır çamaşır makinesi. Öyle ki hem saatlerce kıyafet yıkamaktan kurtulduk hem de tonlarca su tasarruf sağlar olduk. Artık her evde mutlaka bulunan bu makineler hayatımızın ayrılmaz parçaları oldu.

Biraz dikkat, uzun kullanım

Bize sağladı enerji, zaman ve su tasarrufunu asla göz ardı edemeyiz. Bu makineler olmadan artık çamaşır yıkayamaz olduk. Öyleyse bu mucize icadı en doğru şekilde kullanmak bizim için çok önemli. Peki, nelere dikkat ederek kullanım ömrünü arttırabiliriz? En uygun çamaşır makinesi kullanımı nasıl olmalı? Birbirinden önemli bu önerilerimizi okumadan geçmeyin.
  • Dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birisi yıkama kapasitesidir. Çok sıkışık olmayacak şekilde doldurduğunuz takdirde makineniz en uygun şekilde çalışacaktır.
  • Kullanılan deterjanlarda oldukça önemli. Kireçlenmeyi önleyici ve hijyenik olanları tercih etmelisiniz.
  • Makinenin konulduğu zeminin düz olmasına dikkat edin.
  • İki yılda bir rezistans kontrolü için yetkili servisi çağırarak sürpriz durumlarla karşılaşma ihtimalinizi azaltabilirsiniz.
  • Kıyafetlerinizin cebini kontrol ederek yerleştirmek kadar kolay bir yöntemle motor arızalarını önemli ölçüde önleyebilirsiniz.
  • Deterjan bölmesindeki kalan artıklarının yıkanmasıyla da makinenizdeki tıkanmaları önemli ölçüde azaltabilirsiniz.
Eğer bu maddelere göre makinenizi kullanabilirseniz her hangi bir arızayla karşılaşma ihtimaliniz en aza inmiş olacak. Böylece aldığınız ürünü değiştirmek ve ya sürekli tamir ettirmek durumundan da kurtulabilirsiniz.

Müşteri memnuniyeti ön planda

Her bütçeye ve her zevke uygun modeli bulmak çok kolay. Hal böyle olunca da makine üreticileri birbirinden farklı özelliklere sahip modelleri üreterek rekabet halinde kalmaya çalışıyorlar. Hayatımızı kolaylaştıran bu özelliklerden bazıları şunlar. Erteleme ve kısa yıkama programları, kalan süreyi gösteren göstergeler, sessizlik, çocuk kilitleri, devir sayısını ayarlama gibi onlarca özellikle hayatımızın ayrılmaz parçalarından biri oldular bile.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha