Birbirinden Avantajlı LCD TV Kampanyaları

Yazar: Caner ,
Ağustos 15, 2016
Birbirinden Avantajlı LCD TV Kampanyaları

Birbirinden Avantajlı LCD TV Kampanyaları

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte televizyonlarımızda büyük değişiklikler yaşadık. Artık üç boyutlu, net bir görüntüyü büyük ekranlarda seyredebiliyoruz. Takdir edersiniz ki bunun da bir bedeli var. Geçmişe kıyaslanacak olursak günümüzde üretilen televizyonlar ciddi anlamda pahalıya satılıyor. Yapılması gereken tek şey ise LCD TV kampanyalarını takip etmek ve en kaliteli televizyonu en uygun fiyata almaya çalışmaktır.

Son Teknolojiyi Yakalamak Sizin Elinizde

Ülkemizde kaliteli televizyon satışı yapan birçok teknoloji mağazası var. Bununla birlikte üreticilerin kendi bayilikleri de mevcut. Yani yapacağınız araştırma ve takip büyük çaplı olması gerekiyor. Son teknoloji televizyon dediğimizde aklımıza elbette Sony, Samsung, LG ve Philips geliyor. Bu firmalar televizyon teknolojilerini çok yakından takip etmekte ve yeni keşfedilen bir özelliği kısa bir süre içerisinde ürünlerine aktararak müşterilerine en günceli pazarlamaktadır. Televizyon teknolojisine baktığımızda güncel olarak kendinden uydu alıcına sahip olmayı görüyoruz. Görüntü kalitesi olarak ULTRA HD LED televizyonlardan bahsedilebilir. Tarama hızı olarak güncel OLED teknolojisi; dinamik kontrast olarak güncel teknoloji ultra kontrasttır.

Ne Kadar Ucuzlama Var?

Ülkemizin sayılı teknoloji mağazalarından birisi MediaMarkt Finlux ve LG televizyonlarda kampanya düzenlemektedir. Kampanyada çeşitli modeller mevcuttur fakat geneli itibari ile 4K Smart LED TV modelleri kapsamaktadır. Yerli markamız Vestel de aynı şekilde LED televizyonlarda indirime gitmiştir. 4K Ultra HD 3D Smart LED televizyonların fiyatı Vestel mağazalarında 3.000 liraya kadar ucuzlamıştır.

Tek Alternatifiniz Son Model Televizyonlar Değil

Son teknolojiye sahip televizyonlar haricinde orta kesime hitap eden özellikleri orta seviyeli televizyonlarda da indirim uygulamaları yapılmaktadır. Vestel, Philips, SEG marka televizyonların fiyatları 1000 liraya kadar düşmüştür. Bu televizyonların özelliklerine bakacak olursak; LED TV ve HD LED TV kalitesi görülmektedir.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha