Birbirinden Avantajlı Beyaz Eşya Kampanyaları

Yazar: Caner ,
Ağustos 15, 2016
Birbirinden Avantajlı Beyaz Eşya Kampanyaları

Birbirinden Avantajlı Beyaz Eşya Kampanyaları

Beyaz eşya bir evin olmazsa olmazıdır. Beyaz eşya denildiğinde akla gelen eşyalar arasında buzdolabı, derin dondurucu, bulaşık ve çamaşır makineleri, kurutucular ve pişiriciler yer almaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bahsi geçen bu eşyalarda geliştiler. Artık birçok özelliğe sahipler fakat bu gelişim fiyat ile doğru orantılı cereyan etti.

Kampanyalardan Yararlanmalısınız

Evinize alacağınız beyaz eşyalara milyarlarınızı dökmek istemiyor olabilirsiniz. Yapılması gereken geniş çaplı bir fiyat araştırması yapmak, beyaz eşya kampanyalarını gözden geçirmek ve takip etmek olacaktır. Bu sayede en güzel özelliklere sahip en güzel beyaz eşyaları ekonomik fiyata alma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Hangi Firmaların Hangi Ürünlerinde Kampanya Var?

Ülkemizde kaliteli beyaz eşya satışı yapan onlarca firma olması işinizi bir hayli kolaylaştırıyor. Vestel, Bosch, Arçelik, Siemens, Beko, Profilo bu firmalardan yalnızca birkaçı. Kampanyalarına gelecek olursak; geneli itibari ile her mağazanın bir çeyiz paketi veyahut düğün paketi bulunmaktadır. Bu paketlerde buzdolabından çamaşır makinesine kadar tüm ihtiyaç malzemeleri bulunmaktadır. Toplu alım olduğu için çeşitli indirimler, eşantiyonlar, primler uygulanmaktadır. Paketler haricinde tek satılan beyaz eşyalarda da çeşitli yaz indirimleri bulunmaktadır.

Göze Çarpan Beyaz Eşya İndirim ve Promosyonları

Örnek vermemiz gerekirse; Vestel çamaşır makinelerinde Temmuz ayına özel indirimler bulunmaktadır. Bunun haricinde kampanyaya dâhil bulaşık makinesi alımlarında küçük ev aleti alma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yine aynı firmaya ait yaz indirimlerine dâhil edilen dondurucular da bulunmaktadır. Son olarak mağaza son üretim Vestel Ankastrelerin garanti süresini 5 yıla çıkarmıştır. Geniş bir yelpazesi bulunan MediaMarkt’da yaz indirimleri uygulamaktadır. LG, Bosch, Hotpoint, Siemens markalarına ait buzdolabı ve çamaşır makinelerine indirimli fiyatları ile sahip olabilirsiniz. Arçelik firmasında ise kurutma makinelerinde indirim bulunmaktadır.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha