Artık çamaşırlarınız ıslak kalmayacak

Yazar: Caner ,
Ekim 21, 2016
Artık çamaşırlarınız ıslak kalmayacak

Artık çamaşırlarınız ıslak kalmayacak

Bildiğiniz gibi genel olarak son teknoloji çamaşır makineleri, yüksek performanslı kurutma özelliğine de sahip. Genel olarak şehir hayatında zorluk çeken bayanlarımız, artık bu özellik ile birlikte çamaşırlarını kurutmak için ekstra bir alana ya da balkona ihtiyaç duymayacak. En yeni teknolojik özellikler ile birlikte belirli bir miktar çamaşır kapasitesinin kurutma imkânı kullanıcılarına sunuluyor.

Hızlı yıkama programı

Sürekli makinesi çalışan aileler, artık 5 kg bir çamaşır makinesi sizlere küçük geliyor ve daha hızlı yıkasın mı istiyorsunuz? Yine bu durumda da çamaşır makinesi modelleri sizlere uygun tasarımları ile birlikte yenilikle yaklaşmaktadır. Oldukça hızlı, yüksek performanslı yıkama devri ile daha kısa sürede daha fazla çamaşır yıkayabileceksiniz. Çamaşır yıkama kapasitesi olarak yine 5 kg, 8 kg ve 9 kg gibi büyük değerler sizlere yardımcı olabilecektir. Tek seferde daha fazla çamaşırı daha kısa sürede yıkayabilmek adına bu seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Yüksek enerji tasarrufu

Elbette ki ürünler yenilendikçe fiyatlarında bir takım artışlar yaşanmaktadır. Fakat bu artışlar genel olarak uzun vadeli kullanımlarda kendini amorti edebilmektedir. Nasıl diyecek olursanız, Örneğin A sınıfı bir çamaşır makinesi, örnek bir değerle aylık tüketim tutarı 20 TL iken, A +++ bir çamaşır makinesi, bundan daha düşük bir tüketim ile uzun süreli kullanımlarda makinenin ekstra ücretini amorti ederek sizlere yardımcı olabilecektir.

Gri ve modern tasarım

Modern tasarımlar arasında bulunan gri ankastre çamaşır makine modelleri, büyük kapaklı, LED ekran göstergeli, hızlı yıkama programı ve kurutma özellikleri gibi pek çok özelliği bir arada tutarak kullanıcılarına sunulmaktadır. Sizlerde, beyaz eşya kampanyaları arasında bulunan binlerce ürün arasından seçimlerinizi gerçekleştirebilir, modern ve mimarı tasarımlı bu şık ürünlere sahip olarak, banyonuzu ya da mutfağınızı daha şık bir hale getirebilirsiniz.


Bloglarımızdaki ürünler hakkında bilgi almak için bize yazın

Captcha